راه درمان گرفتگی عضلات چیست

۷ بازديد

اسپاسم یا گرفتگی عضلات، انقباض و کشیدگی دردناک عضلات هستند که به‌شکل ناخواسته و غیرقابل پیش‌بینی در بین مردم رواج دارند. هرچند که با انجام برخی اقدامات و راهکارها می‌توان از گرفتگی عضلات جلوگیری کرد و در صورت وقوع به شیوه‌های مختلف آن را درمان نمود، اما این روش‌ها همیشه قابل اعتماد نیستند. شل کننده‌های عضلات، حرکات کششی و ماساژ بهترین راهکارهای درمان گرفتگی عضلات هستند. تا انتهای این مطلب از دکترتو با ما باشید تا با روش های درمان گرفتگی عضلات بیشتر آشنا شوید. اما چنانچه دردهای مزمن زندگی را برای شما دشوار کرده بهتر است در این باره با متخصص ارتوپدی یا فیزیوتراپی مشورت کنید. شما می‌توانید از خدمات نوبت‌دهی و آنلاین دکترتو برای مشاوره متنی یا تلفنی با بهترین پزشکان استفاده کنید.


۲. مولتی ویتامین مناسب برای گرفتگی عضلات

ویتامین‌های گروه B به ویژه ویتامین B۶ و ویتامین B۱۲ ، ویتامین D و مصرف منیزیم، کلسیم و پتاسیم نیز برای درمان گرفتگی عضلانی مفید هستند.

۳. آیا گرفتگی عضلات با فیزیوتراپی درمان می شود؟

فیزیوتراپی یکی از موثرترین روش های درمانی برای اسپاسم است که با انجام تمرینات و تکنیک‌های مختلف به بهبود گرفتگی عضلات کمک می‌کند. برای مثال، انجام حرکات کششی مناسب می‌تواند باعث طویل شدن عضلات گرفته و آزادسازی تنش موجود در آنها شود. استفاده از تکنیک‌های الکتروتراپی نیز می‌تواند درد و اسپاسم عضلانی را کاهش دهد. 

۴. درمان گرفتگی عضلات با لیزر

لیزر با قدرت کم، تکنیک موثری در توقف و پیشگیری از انقباض و اسپاسم عضلانی در بیماران مبتلا به فلج مغزی به شمار می‌آید که باعث بهبود آموزش عملکردی، کاهش لاکتات خون، افزایش زمان قبل خستگی و افزایش تولید نیروی عضلانی می‌شود. 

۵. درمان گرفتگی عضلات در خانه

برخی راهکارهای خانگی درمان اسپاسم در خانه عبارتند از:

  • کمپرس سرد و گرم
  • انجام حرکات کششی مناسب
  • ماساژ عضلات دچار اسپاسم
  • استفاده از داروهای ضد درد و ضد التهاب


درمان خانگی گرفتگی عضلات پشت کتف

درمان خانگی اسپاسم پشت کتف شامل استفاده از کمپرس سرد و گرم برای کاهش التهاب و آزادسازی اسپاسم عضلانی، انجام حرکات کششی آرام و تدریجی برای عضلات درگیر، ماساژ منطقه با نوک انگشتان یا ماساژور، مصرف داروهای مسکن و ضدالتهاب تحت نظر پزشک، و استراحت و محافظت از ناحیه درگیر با بند فشاری یا آتل می‌شود.

درمان گرفتگی عضلات کمر در خانه

برای کاهش التهاب و اسپاسم کمر در خانه می‌توانید از کمپرس یخ استفاده کنید یا با انجام حرکات کششی و تقویتی آرام برای عضلات کمر و ماساژ ملایم منطقه با نوک انگشتان، اسپاسم عضلات کمر را برطرف کنید.

درمان خانگی گرفتگی عضلات ران پا

درمان خانگی اسپاسم ران پا هم شامل استفاده از کمپرس سرد است که درد و التهاب را کاهش می‌دهد. با انجام حرکات کششی آرام روی عضلات ران و ماساژ ملایم می‌توان اسپاسم عضلات ران پا را کنترل نمود. بستن ناحیه درگیر با بند کشی یا آتل در برخی افراد به تجویز پزشک ضروری است.

درمان گرفتگی عضلات گردن در خانه

نشستن در ترکیب آب و نمک و استفاده از کمپرس سرد از روش های درمان اسپاسم گردن در خانه هستند. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.